Коломийський медичний фаховий коледж імені Івана Франка

Навчальний практикум викладачів “Техніка бачення свого майбутнього”

Навчальний практикум викладачів “Техніка бачення свого майбутнього”, який став завершальним етапом арт-терапевтичного освітньо-виховного проєкту в рамках відзначення Міжнародного дня обізнаності зі стресом, відбувся 24 квітня ц.р. у Коломийському медичному фаховому коледжі імені Івана Франка.
Провели практикум викладачі коледжу Романа Андрейчук та Вікторія Сметанюк.
Учасниками зустрічі були члени адміністрації, голови циклових комісій, психологи коледжу. Запрошена  психологиня-практик   Обласного госпіталю ветеранів війни Оксана Дмитрик теж взяла участь у практикумі. Вона поділилася досвідом практичноі роботи, а саме: умінням коригувати дистресові стани за допомогою арт- терапії. Гостя наголосила, що саме вміння застосовувати різновиди арт-методики, які ефективно коригують стресові стани, є потрібними і для здобувачів освіти і для тих, хто їх навчає. Психологиня  запропонувала  використати досвід практикуму в своїй роботі із захисниками України.
Простір події був заповнений позитивним настроєм і натхненням до освітньоі праці.
Наприкінці зустрічі директор коледжу Василь Петрович Васкул подякував учасникам дійства за спільну і конструктивну працю, яка дасть можливість виховувати і навчати молоде покоління професійно компетентними спеціалістами і відданими громадянами України.

Відео на нашій сторінці у Фейсбук

https://fb.watch/rHuwR2obMq


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *